webiste

Welkom op de nieuwe website van RTO Exclusive!

In juni hebben wij met trots onze gloednieuwe website gelanceerd en we zijn verheugd om het resultaat met jullie te delen. Om RTO Exclusive de aandacht te geven die het verdient, hebben we besloten om de site van RTO Exclusive en RTO Autoservice van elkaar te scheiden. Hierdoor kunnen beide bedrijven elk hun eigen unieke focus krijgen. Voorheen was de website van RTO Exclusive geïntegreerd in die van RTO Autoservice, maar door de groei van beide bedrijven was het tijd voor een eigen platform.

Vernieuwing en toevoeging website

Op de oude website had RTO Exclusive slechts een eigen pagina met onze exclusieve collectie auto’s. Hierdoor kregen onze andere diensten nauwelijks aandacht. De nieuwe website bevat een eigen homepagina die volledig gewijd is aan RTO Exclusive, waar je alles kunt vinden over onze luxe aanbod en diensten. Daarnaast heeft de site nu specifieke pagina’s voor onze volledige collectie exclusieve auto’s, contactgegevens, sociale mediakanalen, verkochte auto’s, nieuws en ons team.

Ontwerp website

We hebben ook gekozen voor een compleet nieuwe uitstraling. De kleuren goud en zwart, die we hebben gekozen, stralen de exclusiviteit van ons merk uit. Daarnaast bieden de vele foto’s een prachtige blik op onze showroom, waardoor je meteen een indruk krijgt van wat we te bieden hebben.

Dus, neem snel een kijkje op onze nieuwe site en ontdek wat er allemaal nieuw is bij RTO Exclusive! We zijn ervan overtuigd dat je net zo enthousiast zult zijn als wij.

Relevante artikelen

De Geschiedenis van Audi: Van Horch tot Quattro

Mercedes weer een jaartje ouder

Lancering nieuwe website

Opening nieuwe showroom

Relevante artikelen